Derma Series
[ Nach unten | Zum letzten Beitrag | Thema abonnieren | Neueste Beiträge zuerst ]
Derma Series
von Haus am 31.03.2026 20:15Привіт! Шукаю відгуки про косметику Derma Series. Бачила цей бренд у свого косметолога, кажуть, що це якісний професійний догляд, але за більш доступною ціною, ніж американські бренди. Хтось користувався їхніми кремами чи очищенням? Чи не викликають вони алергії?
Re: Derma Series
von Xaxahs am 31.03.2026 20:42Добридень! Я сама нещодавно відкрила для себе цей бренд і залишилася дуже задоволеною. Знаєте, косметика для обличчя Derma Series на цьому сайті представлена дуже детально, і якраз у магазині ProfiStyle я її вперше і замовила. У мене дуже чутлива шкіра, але їхня емульсія для вмивання підійшла ідеально, жодного подразнення чи сухості. Це той випадок, коли якість значно вища за ціну. У магазині ProfiStyle працюють класні фахівці, які допомогли мені скомбінувати засоби цієї марки для домашнього догляду. Якщо шукаєте базовий, але робочий догляд без переплати за гучне ім'я, то це саме те, що треба. Моє обличчя зараз виглядає значно спокійнішим і доглянутішим.

Antworten